Zapytanie ofertowe - catering
Godów, dnia 10.09.2024 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
w postępowaniu o wartości nieprzekraczającej równowartości kwoty 30 000 euro na podstawie
Ustawa z dnia 11 września 2019 r. ‒ Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019, poz. 2019)
oraz Zarządzenia Wójta Gminy Godów Nr 0050.11.2021 z dnia 15 stycznia 2021 r. w sprawie regulaminu udzielania zamówień
ZAMAWIAJĄCY:
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Godowie
- Szkolna 11
44-340 Godów
tel. 32 47 65 007
- PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Usługa cateringu cena posiłku i cena przygotowania i dostawa wyżywienia dla uczniów, którzy uczęszczają do Szkoły Podstawowej im. Franciszka Pieczki w Godowie.
III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
- Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu wraz z przygotowaniem i dostawą wyżywienia dla około 25 dzieci w wieku 7-14 lat.
- Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie obiadu dla około 25 dzieci w wieku 7-14 lat
w okresie od 16.09.2024 r. do 26.06.2025 r. - Posiłki będą dostarczane od poniedziałku do piątku w godzinach: od 12.00 do 12.20.
- Produkty w dziennym jadłospisie muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 r. poz. 1154) oraz musi obejmować:
- obiad:
- drugie danie:
- ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, kopytka, makaron, itp.),
- dania mięsne, np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, pierś z indyka, kotlet schabowy, stek z piersi z kurczaka, bitki wołowe, gulasz itp. ryba, pierogi, naleśniki, knedle itp.
- surówka/sałatka
- kompot lub woda
- Wykonawca najpóźniej na 7 dni roboczych przed rozpoczęciem każdego kolejnego miesiąca świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycję jadłospisu na okres kolejnego miesiąca. Zamawiający ma prawo do dokonania zmian w jadłospisie.
- Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury, jak i estetyki.
- Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowuje. Wykonawca dba o właściwy stan dostarczania posiłków (posiłki gorące, świeże, smaczne i estetyczne) oraz właściwie dobrane do wieku dzieci.
- Od dostawców cateringu wymaga się pojemników i sztućców jednorazowych.
- Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości.
- Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
- Stan posiłków i sposób dowożenia muszą spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.
- W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń, Wykonawca jest zobowiązany zapewnić posiłki o nie gorszej jakości na swój koszt z innych źródeł.
- W cenie oferty należy uwzględnić koszt posiłków standardowych i dietetycznych w razie konieczności.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany w ilości przedmiotu zamówienia w trakcie trwania umowy. Rozliczenie finansowe Wykonawcy za usługi z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie faktycznie dostarczonych posiłków i ich ceny jednostkowej.
- Cena jednostkowa posiłku winna zawierać koszt przygotowania i dostarczania. Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP.
- Posiłki muszą spełniać wymogi żywienia zalecane przez Instytut Matki i Dziecka dla dzieci przedszkolnych w wieku od 3 do 6 lat oraz Instytutu Żywności i Żywienia. Posiłki nie mogą być przygotowywane z półproduktów.
- Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci korzystających z posiłków. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień:
- obiady - w ilości wg zamówienia złożonego telefonicznie najpóźniej do godz. 9.15 danego dnia.
- TERMIN I MIEJSCE REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
- Termin realizacji zamówienia: od 23 września 2024 r. do 26 czerwca 2025 r.
- Miejsce realizacji zamówienia: Szkoła Podstawowa im. Franciszka Pieczki w Godowie, ul. Szkolna 11 44-340 Godów.
- TRYB POSTĘPOWANIA I KRYTERIUM OCENY OFERT:
- Tryb postępowania: rozeznanie cenowe;
- Kryterium oceny: cena - 100%.
- WARUNKI UDZIAŁU W ZAPYTANIU OFERTOWYM:
Ofertę może złożyć Wykonawca, który:
- Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej czynności lub działalności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
- Dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem oraz potencjałem osobowym i zdolnościami technicznymi do wykonania przedmiotu zapytania, na potwierdzenie czego Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana, na życzenie Zamawiającego, przedłoży przed zawarciem umowy dokumenty to potwierdzające.
- Wykona przedmiot zapytania w terminie w nim wskazanym.
- Rozliczy się z Zamawiającym na podstawie faktury VAT/ rachunku.
- Przyjmie zlecenie przedmiotowego zadania w formie pisemnej umowy między Zamawiającym a Wykonawcą.
- Posiada referencje dot. prowadzonych przez siebie usług cateringowych, na potwierdzenie czego Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana, na życzenie Zamawiającego, je przedłoży.
VII. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY:
- Oferent powinien przygotować ofertę na formularzu załączonym do niniejszego zapytania (załącznik nr 1). Oferta powinna:
- posiadać datę sporządzenia,
- zawierać adres oferenta, numer telefonu, numer NIP,
- być sporządzona w formie pisemnej w języku polskim,
- podpisana czytelnie przez Wykonawcę,
- Do oferty obowiązkowo należy dołączyć Oświadczenie Wykonawcy (załącznik nr 2).
- W toku oceny i badania ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
- Wykonawca pokrywa wszystkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
VIII. MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT:
Oferta powinna być dostarczona mailem lub przesłana za pośrednictwem: poczty, kuriera pod adres: Zespół Szkolno - Przedszkolny w Godowie ul. Szkolna 11, 44-340 Godów (decyduje data wpływu) do dnia 13 września 2024 r do godziny 12.00.
Oferty złożone po terminie lub bez obowiązujących załączników lub podpisane przez osoby, które nie są do tego upoważnione, nie będą rozpatrywane.
- INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY:
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem https://zsp-godow.godow.pl/
- DODATKOWE INFORMACJE:
- Dodatkowych informacji odnośnie przedmiotu zapytania udziela Dyrektor Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Godowie - Mirela Prochasek pod numerem telefonu 32 4765007.
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
- Otwarcie złożonych ofert nie ma charakteru publicznego.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do unieważnienia zapytania ofertowego bez podania przyczyny.
Dyrektor ZSP Godów
/-/ Mirela Prochasek
Załączniki:
- Formularz oferty
- Oświadczenie Wykonawcy
Załącznik Nr 1
do zapytania ofertowego z dnia 10.09.2024 r.
Zespół Szkolno - Przedszkolny
w Godowie
- Szkolna 11
44-340 Godów
FORMULARZ OFERTY
odpowiadając na zapytanie na usługę cateringu dla uczniów, którzy uczęszczają do Szkoły Podstawowej w Godowie oferuję wykonanie przedmiotowego zadania:
Dane Oferenta :
Nazwa: ..................................................................................................................................
Adres: ...................................................................................................................................
Nr telefonu/faksu: .................................................................................................................
Internet: http:// ......................................................................................................................
e-mail: ......................................................@.........................................................................
REGON ..........................................................; NIP .............................................................
- Oferuję/emy wykonanie kompleksowego przedmiotu zamówienia za cenę zł:
- jednostkowa cena przygotowania posiłku - …………+ VAT: …... % ……… = brutto
(słownie złotych:…………………………………………………………..…………… brutto).
- jednostkowa cena dostawy posiłku - …………+ VAT: .….. % …….… = brutto
(słownie złotych:…………………………………………………………..…………… brutto).
- Deklaruję/my ponadto termin wykonania zamówienia zgodnie z zapisami podanymi
w zapytaniu ofertowym.
- Oświadczam/y, że:
- zapoznałem/liśmy się z opisem przedmiotu zamówienia i nie wnoszę/simy do niego zastrzeżeń oraz zdobyliśmy konieczne informacje potrzebne do właściwego przygotowania oferty oraz wykonania zamówienia.
- Zobowiązujemy się do zawarcia pisemnej umowy.
- Osobą upoważnioną do kontaktu z Zamawiającym w przypadku udzielenia zamówienia jest:
Imię i Nazwisko: ………………………………………………………………………...
Numer Telefonu: ……………………………………………………………………...…
KLAUZULA INFORMACYJNA
Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE.L Nr 119, str. 1), zwanego dalej „RODO”, informuję że: 1. Administratorem przekazanych przez Panią/Pana w niniejszym wniosku danych osobowych jest Dyrektor Szkoły Podstawowej przy Zespole Szkolno Przedszkolnym w Godowie, ul, Szkolna 11, 44-340 Godów. Pani/Pana dane osobowe zbierane i przetwarzane są w celu możliwości wykonywania przez administratora ustawowych zadań publicznych, określonych w ustawie z dnia 14 grudnia 2016 r. Prawo oświatowe ( Dz. U. z 2018 r. poz. 996 z późn. zm.) oraz ustawy z dnia 27 października 2017 r. Finansowanie zadań oświatowych ( t. j. Dz. U. z 2017 r. poz. 2203 z poźn. zm. ), w zakresie opłat za korzystanie z wychowania przedszkolnego oraz z wyżywienia. 3. Dane osobowe przetwarzane są na podstawie ustawy z dnia 14 grudnia 2016 r. Prawo oświatowe ( Dz. U. z 2018 r. poz. 996 z późn. zm. ) oraz ustawy z dnia 27 października 2017 r. Finansowanie zadań oświatowych ( t. j. Dz. U. z 2017 r. poz. 2203 z poźn. zm. ). 4. Pozyskane od Pani/Pana dane osobowe nie będą udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa. 5. Dane osobowe od momentu pozyskania będą przechowywane przez okres wynikający z kategorii archiwalnej dokumentacji, określonej w jednolitym rzeczowym wykazie akt dla organów gmin i związków międzygminnych. Kryteria okresu przechowywania ustala się w oparciu o klasyfikację i kwalifikację dokumentacji w jednolitym rzeczowym wykazie akt. 6. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz możliwość ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. 7. Jeżeli przetwarzanie danych odbywa się na podstawie zgody na przetwarzanie, ma Pani/Pan prawo do cofnięcia przedmiotowej zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 8. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urzędu Ochrony Danych Osobowych). 9. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celu, o którym mowa w ust. 3. Niepodanie danych osobowych wskazanych we wniosku oraz nie dołączenie wymaganych załączników, może spowodować pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia.
................................ dn. ............................
........................................................
podpisy osoby/osób upoważnionej/ych
do reprezentowania Wykonawcy
Załącznik Nr 2
do zapytania ofertowego z dnia 10.09.2024 r.
………………………………
………………………………
………………………………
……………………………….
Dane identyfikacyjne Wykonawcy
Oświadczenie Wykonawcy
W związku ze złożeniem oferty w odpowiedzi na zapytanie ofertowe z dnia 10.09.2024 r. na usługę cateringu dla uczniów, które będą uczęszczać do Szkoły Podstawowej przy Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Godowie oświadczam, iż nie jestem powiązana/powiązany z Zamawiającym lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu Zamawiającego lub osobami wykonującymi w imieniu Zamawiającego czynności związanych z przygotowaniem
i przeprowadzeniem procedury wyboru Wykonawcy osobowo lub kapitałowo.
Jednocześnie stwierdzam/y, iż świadomy/i jestem/śmy odpowiedzialności karnej związanej ze składaniem fałszywych oświadczeń.
....................................... dn. ............................
...............................................................
podpisy osoby/osób upoważnionej/ych
do reprezentowania Wykonawcy
...........................................................................................................................................................................................................................................................
Załącznik nr 1 do Regulaminu udzielania
Zamówień o równowartości wyrażonej w złotych
Poniżej 30.000 euro netto
Dla jednostek budżetowych Gminy Godów
Informacja z wyboru najkorzystniejszej oferty
- W dniu 29 sierpnia 2023 r. o godz. 12.00 dokonano rozeznania rynku z zapytania ofertowego na catering dla uczniów Szkoły Podstawowej Franciszka Pieczki przy Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Godowie, ul. Szkolna 11, 44-340 Godów.
Rozeznania dokonano drogą: zamieszczono ogłoszenie na stronie internetowej szkoły od dnia 16.08.2023 r. r. do dnia 28.08.2023 r. https://zsp-godow.godow.pl/
Wpłynęła 1 oferta (należy podać nazwę firmy, adres, cenę oferty) :
l.p. |
Nazwa firmy |
Cena oferty |
a) |
P.P.U.H. "Złota Gąska" Restauracja -Pizzeria Renata Kowalczyk NIP: 6472296117 Raciborska 52 47- 460 Chałupki |
Jednostkowa cena II danie - 10,00 zł brutto.
|
- Jeżeli rozeznania dokonano telefonicznie należy dokładnie opisać kiedy i z kim przeprowadzono rozmowę oraz jaką informację uzyskano - nie dotyczy
- Na podstawie złożonych ofert przeprowadzono analizę i dokonano wyboru najkorzystniejszej oferty .
Uzasadnienie wyboru oferty: wpłynęła tylko 1 oferta,
P.P.U.H. "Złota Gąska" Restauracja -Pizzeria Renata Kowalczyk
NIP: 6472296117
Raciborska 52
47- 460 Chałupki
Jednostkowa cena przygotowania posiłku - 0,00 zł brutto
Jednostkowa cena dostawy posiłku - 0,00 zł brutto
Jednostkowa cena zupa - 0,00 zł brutto
Jednostkowa cena II danie - 10,00 zł brutto
Mirela Prochasek
Dyrektor Szkoły
............................................................................................................................................................................................................................................................
Godów, dnia 16.08.2023 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
w postępowaniu o wartości nie przekraczającej równowartości kwoty 30 000 euro na podstawie
Ustawa z dnia 11 września 2019 r. ‒ Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019, poz. 2019)
oraz Zarządzenia Wójta Gminy Godów Nr 0050.11.2021 z dnia 15 stycznia 2021 r. w sprawie regulaminu udzielania zamówień
ZAMAWIAJĄCY:
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Godowie
ul. Szkolna 11
44-340 Godów
tel. 32 47 65 007
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Usługa cateringu cena posiłku i cena przygotowania i dostawa wyżywienia dla uczniów, którzy uczęszczają do Szkoły Podstawowej w Godowie.
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
- Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu wraz z przygotowaniem i dostawą wyżywienia dla około 25 dzieci w wieku 7-14 lat.
- Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie obiadu dla około 25 dzieci w wieku 7-14 lat w okresie od 1.09.2023 r. do 20.06.2024 r.
- Posiłki będą dostarczane od poniedziałku do piątku w godzinach: od 12.00 do 12.20.
- Produkty w dziennym jadłospisie muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 r. poz. 1154) oraz musi obejmować:
- obiad:
- drugie danie:
- ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, kopytka, makaron, itp.),
- dania mięsne, np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, pierś z indyka, kotlet schabowy, stek z piersi z kurczaka, bitki wołowe, gulasz itp. ryba, pierogi, naleśniki, knedle itp.
- surówka/sałatka
- kompot lub woda
- Wykonawca najpóźniej na 7 dni roboczych przed rozpoczęciem każdego kolejnego miesiąca świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycję jadłospisu na okres kolejnego miesiąca. Zamawiający ma prawo do dokonania zmian w jadłospisie.
- Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury, jak i estetyki.
- Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowuje. Wykonawca dba o właściwy stan dostarczania posiłków (posiłki gorące, świeże, smaczne i estetyczne) oraz właściwie dobrane do wieku dzieci.
- Od dostawców cateringu wymaga się pojemników i sztućców jednorazowych.
- Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości.
- Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
- Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.
- W przypadku awarii lub innych nie przewidzianych zdarzeń, Wykonawca jest zobowiązany zapewnić posiłki o nie gorszej jakości na swój koszt z innych źródeł.
- W cenie oferty należy uwzględnić koszt posiłków standardowych i dietetycznych w razie konieczności.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany w ilości przedmiotu zamówienia w trakcie trwania umowy. Rozliczenie finansowe Wykonawcy za usługi z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie faktycznie dostarczonych posiłków i ich ceny jednostkowej.
- Cena jednostkowa posiłku winna zawierać koszt przygotowania i dostarczania. Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP.
- Posiłki muszą spełniać wymogi żywienia zalecane przez Instytut Matki i Dziecka dla dzieci przedszkolnych w wieku od 3 do 6 lat oraz Instytutu Żywności i Żywienia. Posiłki nie mogą być przygotowywane z półproduktów.
- Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci korzystających z posiłków. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień:
- obiady - w ilości wg zamówienia złożonego telefonicznie najpóźniej do godz. 9.15 danego dnia.
TERMIN I MIEJSCE REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
- Termin realizacji zamówienia: od 1 września 2023 r. do 20 czerwca 2024 r.
- Miejsce realizacji zamówienia: Szkoła Podstawowa w Godowie, ul. Szkolna 11 44-340 Godów.
TRYB POSTĘPOWANIA I KRYTERIUM OCENY OFERT:
- Tryb postępowania: rozeznanie cenowe;
- Kryterium oceny: cena - 100%.
WARUNKI UDZIAŁU W ZAPYTANIU OFERTOWYM:
Ofertę może złożyć Wykonawca, który:
- Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej czynności lub działalności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
- Dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem oraz potencjałem osobowym i zdolnościami technicznymi do wykonania przedmiotu zapytania, na potwierdzenie czego Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana, na życzenie Zamawiającego, przedłoży przed zawarciem umowy dokumenty to potwierdzające.
- Wykona przedmiot zapytania w terminie w nim wskazanym.
- Rozliczy się z Zamawiającym na podstawie faktury VAT/ rachunku.
- Przyjmie zlecenie przedmiotowego zadania w formie pisemnej umowy między Zamawiającym a Wykonawcą.
- Posiada referencje dot. prowadzonych przez siebie usług cateringowych, na potwierdzenie czego Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana, na życzenie Zamawiającego, je przedłoży.
OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY:
- Oferent powinien przygotować ofertę na formularzu załączonym do niniejszego zapytania (załącznik nr 1). Oferta powinna:
- posiadać datę sporządzenia,
- zawierać adres oferenta, numer telefonu, numer NIP,
- być sporządzona w formie pisemnej w języku polskim,
- podpisana czytelnie przez Wykonawcę,
- Do oferty obowiązkowo należy dołączyć Oświadczenie Wykonawcy (załącznik nr 2).
- W toku oceny i badania ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
- Wykonawca pokrywa wszystkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT:
Oferta powinna być dostarczona mailem lub przesłana za pośrednictwem: poczty, kuriera pod adres: Zespół Szkolno - Przedszkolny w Godowie ul. Szkolna 11, 44-340 Godów (decyduje data wpływu) do dnia 28 sierpnia 2023 r do godziny 12.00.
Oferty złożone po terminie lub bez obowiązujących załączników lub podpisane przez osoby, które nie są do tego upoważnione, nie będą rozpatrywane.
INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY:
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem https://zsp-godow.godow.pl/
DODATKOWE INFORMACJE:
- Dodatkowych informacji odnośnie przedmiotu zapytania udziela Dyrektor Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Godowie - Mirela Prochasek pod numerem telefonu 32 4765007.
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
- Otwarcie złożonych ofert nie ma charakteru publicznego.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do unieważnienia zapytania ofertowego bez podania przyczyny.
Dyrektor ZSP Godów
/-/ Mirela Prochasek
Załączniki:
- Formularz oferty
- Oświadczenie Wykonawcy
Format | Nazwa pliku | Rozmiar | Pobierz |
---|---|---|---|
odt | Zapytanie ofertowe 2024 SP.odt | 17.45KB | pobierz Plik: Zapytanie ofertowe 2024 SP.odt |
Rejestr zmian
- Podmiot udostępniający informację
- Pierwsza publikacja
- Parzych Ewelina 2023-11-13 11:50
- Aktualizacja publikacji
- Parzych Ewelina 2024-09-10 14:24
- Wytworzenie publikacji
- Zatwierdzenie